Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Egy világ, de mégis három... Ugyanaz, de mégsem... Az emberek nagyravágyósága miatt a világ, amiben élünk megváltozott. Minden csupán tőlünk függ. Hol, hogyan, kivel és miként élünk. Tapasztald meg egyazon világ három arcát és tedd a helyére a dolgokat!
Posts : 1 Join date : 2013. May. 22. Age : 33 Play by : ~ bae suzy
Tárgy: Baek Sol Mi ~ Szer. Május 22, 2013 1:53 am
Baek Sol Mi
ready or not, here i come
- - - - - - - - - - - -
teljes név:
Baek Sol Mi
becenév:
Sol Mi, Mimi
születési idő, hely:
mikor és hol született a karaktered
univerzum:
Beta
csoport:
Beta állampolgár
play by:
Bae Suzy
- - - - - - - - - - - -
look what you've done, you think that you're the only one.
Koreai → illik ezzel kezdeni, mivel ez a legszembetűnőbb. Igen, húzott-szemű vagyok ízig-vérig, és büszke vagyok rá! Színes → mivel alapjában vidám ember vagyok, ennek megfelelően a ruháim is színesek, és bár sokszor nem illenek egymáshoz, én imádom a stílusom. Természetes → még otthon sokat sminkeltek, de csak a fotózások miatt, ma már nem használok, csak nagyon minimális sminket. Pici → nem vagyok valami magas, mindössze százötvennégy centi. De hogy néznék ki égimeszelőként? Furahajú → illetve csak itt, Amerikában fura. Kint már megszokták az emberek, hogy a lányok néha fület csinálnak a hajukból, vagy, hogy a fejük tetejére van felcsurizva egy része. Mindenesetre én imádom a fura, de cuki hajakat.
- - - - - - - - - - - -
Rescue me, show me who I am... 'cause I can't believe, this is how the story ends.
Hiperaktív → orvosilag bebizonyítva, de persze a jobbik fajtából. Folyton pörgök, rohangálok, pakolok, beszélek, nevetek, szóval le se lehet lőni. Érzékeny → igazából bármin képes vagyok megsértődni, vagy napokig rágódni, hogy megbántottam valakit, pedig az már nem is emlékszik rá... Aluszékony → bárhol, ismétlem, bárhol képes vagyok másodpercek alatt elaludni, és csak nagyon nehezen lehet felkelteni. Napsugár → ezt igazából azért kaptam, mert állandóan mosolygok, és próbálok mindenkit jobb kedvre deríteni. Maximalista → mikor még otthon voltunk a modellkedésben, mióta ide szöktem a munkámban próbálok tökéletes lenni. Hiányzik a modellélet, de nem maradhattam ott , nekem ne mondja meg senki, kihez menjek férjhez! Kitartó → Ha valamit elkezdek, akkor azt be is fejezem. Szeretem saját magam eldönteni, hogy mit akarok csinálni, mert annál nagyobb erővel tudom belevetni magam. Sportos → Számomra a sport a minden. Kicsi korom óta úszom, futok, gimnasztikázom. Nagyon szeretem és szerencsére jó is vagyok bennük. Rendmániás → Igazából ez már nálam szinte betegessé fajult. csak úgy tudok megnyugodni, ha takarítok, ha nem patyolat tiszta körülöttem minden, egyszerűen idegbajt kapok, hisztizek, rosszabb esetben bepánikolok.
- - - - - - - - - - - -
you're from a small town, you're gonna grow up fast underneath these lights, down in Hollywood on the boulevard.
karaktered élettörténete vagy egy szerepjátékos példa. más oldalról hozottat nem fogadunk el. (minimum 600 szó)